perjantai 9. maaliskuuta 2018

Tallinna

Moi! 

Aiemmassa postauksessa mainitsemani asia, jota en kertonut oli siis mun Tallinnan reissu. Me menimme mun vanhempien ja sedän kanssa siellä käymään, ja oli kyllä tosi kivaa! Halusinkin ikuistaa tästä postauksen teille.


Lähdettiin tosiaan ensin autolla Orivedelle, ja siellä odotimme hetken, kun juna saapui paikalle. Lähdettiin sieltä siis junalla kohti Helsinkiä (ihanaa, ensimmäinen kerta kun jouduin vaihtamaan junaa ja onneksi se ei tapahtunut yksin!).


Juna saapui, ja olihan se aikamoista säätämistä, kun etsittiin oikeita paikkojakin sieltä, mutta paikat löytyivät sieltä kuitenkin.


Ihanaa oli, että tuossa junassa oli latauspaikka eikä tarvinnut käyttää varavirtaa.


Meidän ei tarvinnut vaihtaa junaa Orivesi-Helsinki välillä ollenkaan, mutta Helsingistä tullessa takaisin jouduttiin.


Oltiin tuolla siis 1.-2.3.


Oltiinkin pian Akaassa. Tässä matkalla ei tapahtunut oikein mitään kummallista, paitsi se, että siellä junassa oli tosi hauska konduktööri.

Ensimmäisen kerran koko elämäni aikana Helsingin rautatieasemalla!


Jätkäsaari on mun mielestä tosi hauska nimitys tuolle paikalle mistä laivat lähtee. Oiskohan sillä pissaavalla poikapatsaalla jotakin tekemistä tämän nimen kanssa? Okei kaikki Helsingistä enemmän tietävät, älkää triggeröitykö mun tyhmyydestä.

Sain ajan silti ihan hyvin kulumaan

En kuitenkaan lähtenyt minnekään, koska olisi ollut aika kaukana, vaikka olisin kävellen päässytkin, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että myöhästyihin laivasta tai hukkaisisin mun vanhemmat ja en osaa mennä Helsingissä. #vainlandejutut 



Jätkäsaaressa oli tosi kaunis auringonlasku. Tuossa hetkessä olisin halunnut olla laivan kannella ja ottaa oikealla järjestelmäkameralla noita kuvia. Tosi kivoja olisi saanut, toisinkun puhelimella ikkunan läpi, joka kaiken lisäksi on likainen.


Tuossa oli sellanen ikkuna, ei ihan pyöreä, mutta sen tyylinen kuitenkin ja menin istumaan siihen laidalle, mikä onkaan.


Tosta (huonosta laadusta huolimatta) näkee vähäsen sitä muotoa.


Mulla oli kamala sokerinnälkä, ja tässä oli sitten kaikki mitä ostin ensimmäisenä. Tuo Cappuccino oli 3,50€ laivalla, ja sen olisi saanut Jyväskylän K-supermarketista paljon halvemmalla, joten laivalta ei tuota kannata ostaa.


Ostin, tai äiti osti mulle RedBull Sugarfreetä. Sekin on halvempaa suomessa, mutta koska näköjään tästä on tullut jokin perinne, että ostan aina energiajuomaa kun menen laivalle, niin olihan se pakko.

Mikki hiiripaita on kovassa suosiossa mulla

Oltiin tuossa vaiheessa jo Tallinnassa. Kaunis kaupunki se kyllä on.. <3


Mulla oli tuolta kannelta videoitakin, mutta en ole varma toimiiko ne blogiin sellaisenaan julkaisemana vai pitäiskö tehdä erikseen YouTube-video ja se linkittää tähän. Mua kiinnostaisi paljon tehdä YouTubeenkin videoita, mutta en tiedä olisiko kenelläkään kiinnostusta katsoa niitä ja en omista oikein hyvää editointiohjelmaa, joten se taitaa ainakin tällä hetkellä jäädä vain haaveeksi. Sanokaa tekin toki mielipiteenne tuosta ideasta! :)


Oltiin jo menossa takaisin Helsinkiin.

Itken, koska Forum
Kotia päin
Mentiin junalla Vilppulaan asti

Ostin tuollaista jäätelöä Tallinnan terminaalista, oli muuten hyvää.


Semmonen reissu se.

Oletteko te käyneet useasti Tallinnassa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3